Als pianiste ben ik actief op verschillende vlakken. Mijn concertoptredens bestaan vooral uit liedrecitals (zang en piano) met diverse zangers, op vele concertpodia in Nederland en in het buitenland. Na mijn studie in Maastricht, Praag, Stuttgart en Salzburg, woon ik sinds 2001 in weer Nederland.
Ik trad op in verschillende concertseries en bij de Vereniging Vrienden van het Lied, onder andere in de Kleine Zaal van het Concertgebouw Amsterdam, het Muziektheater Amsterdam, in Parijs (Salle Gaveau, en het voormalige Institut Néerlandais), het Staatstheater Kassel, in Karlsruhe, Stuttgart, Praag, Salzburg en in Italië. Zo bouwde ik een breed repertoire op, met bekende werken, maar ook met speciale focus op verloren gewaande werken, zoals bijvoorbeeld composities van vervolgde joodse componisten.
Ook gaf ik kamermuziekconcerten met instrumentalisten, en voor bepaald repertoire vormde ik vierhandige pianoduo’s bijvoorbeeld voor begeleiding van concerten zoals Orff’s Carmina Burana, Brahms Ein deutsches Requiem, Rossini’s Petite Messe Solennelle, en van Britten Saint Nicolas Cantata.

Sinds 1991 heb ik altijd pianoles gegeven, zowel privé als aan verschillende muziekscholen, waaronder ook in Duitsland. Daarnaast geef ik vrijwel jaarlijks les bij liedcursussen (in Nederland en Frankrijk), en privécoaching aan liedduo’s, (vocale) ensembles en instrumentalisten.

Ik begon op jonge leeftijd aan mijn pianostudie in Maastricht bij Tilly Keessen en Tonie Ehlen. Ook studeerde ik in Praag bij de pianist František Maxián, met focus op twintigste-eeuws Tsjechisch pianorepertoire.
De liedkunst is mijn passie en mijn specialisatie, waarvoor ik enkele jaren Liedgestaltung heb gestudeerd, in Stuttgart (bij pianist Konrad Richter, Hochschule für Musik) en Salzburg (bij pianist Hartmut Höll, Universität Mozarteum) en privé bij grootmeester Julius Drake in Londen.